maanantai 12. syyskuuta 2011

syksyä

Syksy on selvästi tullut ! Jaakkolassa ollaan tähän asti asuttu vain kesäisin, nyt huomaa että sisustuskin on muotoutunut hyvin kesäiseksi, vähänku kakkoskotimaiseksi, maalaisromanttisemmaksi kuin jyväskylän koti oli.
Nyt on alkanut makuuhuoneen "rikkaruohotapetti" tuntumaan kamalan kesäiseltä, eikö ne kuihdukaan näin syksyn tullen? Tapetti on toisaalta tosi kiva, perinnetapetti mutta 2kuviollista tapettiseinää vierekkäin on hankala yhdistelmä (ovat vielä eritapettia) ja mikään taulu ei meinaa niiden rinnalle sopia. Virkattu päiväpeitto sai mennä hetkeksi kaappiin lepäämään, se on huippukaunis mutta tällähetkellä se on "liikaa".

Löysin Joutsan rautakaupasta kivan autonrenkaista tehdyn korin puille! samu vaan mietti että saako sillä kätevästi puut kannettua.. saa nähdä.
Maalasin yhden pärekorin valkoiseksi, siitä tuli aika kiva! Piti koko kesän kokeilla miltä se näyttäisi ja nyt vasta sain aikaiseksi. Ei tässä nyt voi kirjoittaa kun Aati haluaa pissalle ja mitä kaikkea. Täytyy siirtää kuvia jahka ehdin! Illalla menen jumppaan! huh huh, olisi pitänyt varmaan valita Varttuneempien Jumppa, kuulin että tuo mun Fysiokimppa on aika raskas.. no, voihan siellä lötkötelläkin jos kehtaa! ;)

8 kommenttia:

  1. Autonrenkaista tehty kori? Mahtavaa kierrätystä!

    VastaaPoista
  2. Heidi:
    Miltäs Fysiokimppa tuntui? Onpa muuten hieno nimi jumpalla! Se varttuneempien hässäkkä ei kuulosta ollenkaan niin vetävältä... :b

    Kahden tapetin yhdistäminen on tosi hankalaa... Sit vaan maalisuti käteen tai ostaa jotain yksväristä tai rauhallisempaa tapettia ja vetäsee päälle. 2 pientä lasta tosin taitavat vähän hidastaa sun remppahankkeita.

    VastaaPoista
  3. Ehkä se kun tää on vasta (tai "vasta" 3v sitten) rempattu niin ei oikein osaa/viitsis millään tapetoida, ei edes osata! Alunperin tarkoitinkin että vain yks seinä olis tos keskihuonees tapetoituna ja loput maalilla mutta tulikin olkkarin tapettia sit myös makkarin muihin seiniin. Olin liian epäselvästi varmaan sanonut remontoijille. makkarista tekisi mieli kaivaa myös hirsiseinä esiin ja maalata valkoiseksi.

    Fysiokimpassa oli sali täynnä jumppaajia! ihan jees oli. naama oli punainen kun tomaatti ja syke nousi, eli ihan paikallaan oli, huh huh. en oo harrastanu aikoihin mitään liikuntaa, kouluajoilla viimeks säännöllistä liikuntaa! :O jyväskylässä oli liian kallista. 2 sektiota (=2x vatsalihakset poikki) on saanu myös mahan oudon malliseksi. aerobicliikkeissä olin alkuun ihan hukassa, mikä käsi missä jalka mikä vasen mikä suunta??! :D

    VastaaPoista
  4. H: Äh. Seiniä ne vaan on! Reippahasti maalisuti käteen jos siltä tuntuu, olen sitä mieltä. Tekisi mieleni maalailla ja remppailla itsekin. Mies jostain syystä vastustaa alati vaihtuvia seinämaaleja. Ei se tajuu miten tärkeästä asiasta on kyse... Valkoinen hirsiseinä kuulostaisi hyvältä kyllä. Vaan rupeaako sitten raoista tuulemaan? :o En tiedä mitään vanhoista hirsitaloista.

    Kunto kohenee onneksi tosi nopeasti, varsinkin alkuun. Se on palkitsevaa! Kuhan vaan saa itsensä liikkeelle kotoa. Se on vaativin osuus.

    VastaaPoista
  5. Hyvät on Jaakkolan pintavalinnat! Mutta ymmärrän mietityksen, joskus alkaa yllättävän piankin mietityttää. Etenkin kun katsoo kuvia toisten kodeista, joissa on sellaista tunnelmaa mikä olisi omaankin ehkä kiva.

    Mulle on ne aerobicliikkeet aina hankalia, toivon vain ettei kukaan takana oleva mene sekoiluni takia itsekin sekaisin! Muuten sillä ei ole varmaan mitään väliä mikä jalka menee milloinkin, kun liikuntaa tulee joka tapauksessa :D

    VastaaPoista
  6. Hirsiseinä valkoiseksi kuulostaa kivalta! Valkoinen on siis ainoa oikea väri (ainakin siltä meillä näyttää...) Pari seinää tarttis tapetoida täälläkin ja maalata muutama seinä (valkoisella). Saas nähdä...

    Hirveesti olis ideoita, kun vaan sais ne kaikki toteutettua. :D

    VastaaPoista
  7. no kun maalaaminen ei oo niin yksinkertaista kuitenkaan, etenkin lasten kanssa. ja vaaleat tapetit täällä kuitenkin on.. ja maali on kallistakin. mut olis se kiva jos olis käsistään kätevä ja sais kaikkea aikaan. Eteisessä oleva tumma hirsiseinä on kiva, joskin "pimentää". toinen seinä jonka haluaisin hirrelle, on väliseinä, joten ei sieltä tuulisi makkariin muut kuin olohuoneen "tuulet" :D

    VastaaPoista
  8. ja valkoista olen aina rakastanut ja siihen tuskin koskaan kyllästyn, mutta en halua "kokovalkoista" kotia kuitenkaan. ehkä se on se kesä joka saa sit taas sellaisen maalaisromanttisemman houkuttamaan(kun se sopii tänne), mutta mä en kuitenkaan oo niin romantikko että jaksaisin sellaista kaiken aikaa. talonpoikaiskalusteet ja virkattu sängynpeite, pärekorit ja räsymatot vähän modernimman(ja mustan ja valkoisen) seassa sopii mulle.

    VastaaPoista