tiistai 25. lokakuuta 2011

näpytystä

Sain tehtäväkseni "hinnoitella" Ylätalon irtaimiston verottajaa varten. Samun setä oli tehnyt hyvän pohjatyön kuvaamalla kaikki tavarat ja taulukoinut ne exceliin valmiiksi.(samainen setä laittoi myös meidän telkkarin näkymään vihdoin..) Onpa vaikea hinnoitella vanhaa talonpoikaistavaraa! Tiinuja ja rukkeja on useita, monta sänkyä, vanhoja upeita kattovalaisimia, lipastoja kaappeja, arabiaa. Huh. Netistä olen vähän vertaillut, paljon on ihan omasta päästä keksittyjä. Kai sitä maalaisjärjellä jonkin verran oikeaan osuu..? Täytyy joskus käydä kuvaamassa paremmin ja laittaa kuvia. Perjantaina ilmeisesti kaupat tehdään jolloin sinne saa sitten mennä rauhassa..

Viikonloppu oltiin Kuhmossa mummolassa. Käytiin mm uimahallissa, elokuvissa katsomassa Nalle Puh, Luontokeskus Petolassa. Pojat viihtyivät hyvin, me kaikki. Matkalla hämmästeltiin lunta :)

Nyt meidän pojilla on omat sisustuskirjaimet, A ja B tietty. Ne on tosi kivat, täytyy laittaa kuva piakkoin! Tässä näpytän ja katselen meidän tv-tasoa. Tekisipä mieli maalata se mustaksi! Se on tuollainen punertavan ruskea.. hmm.. hmm!

2 kommenttia:

  1. Hyi. Lunta. Ei vielä...!
    Olisipa kiinnostavaa päästä selailemaan írtaimistokuvia. :b

    VastaaPoista
  2. mä vähän jo kaipaan lunta. tylsää lasten kanssa ulkona..

    :)

    VastaaPoista