tiistai 27. joulukuuta 2011

joulu meni

Jouluaatto oli mukava, herättiin hitaasti, lastenohjelmia. Päivällä mentiin Heiskalan mummolaan syömään jouluateriaa, Ylätalossa käytiin kahvittelemassa. Hautausmaalle kynttilöitä, joulusaunaa ja lahjapaketteja.
Mukavaa yhdessä oloa.

Nyt tuntuu ihan keväiseltä, hassua kun ei olekaan lunta (täällä on ollut kokoajan jonkin verran) ja aurinkokin paistoi tänään. Hurja tuuli! Aati katsoo uutta Tuomas veturi-dvd:tä ja Benjam pääsi vihdóin kolmen päivän tauon jälkeen päiväunille.

Samun kanssa ollaan katseltu pohjapiirustuksia netistä. Tosi hankalaa. Mä en oikein edes tiedä miltä haluaisin talon näyttävän ulkoapäin? Toisaalta ollaan haaveiltu mansardikattoisesta talosta, toisaalta taas tykkään myös moderneista mutta ne taas näyttäisi hassuilta maalla :) Puutalon Samu kuitenkin haluaa ja kaksikerroksisen. Paljon helpompi miettiä vaikka millaisen keittiön haluaisi kuin että millainen koko talo(vaikkei se keittiökään niin helppoa ole). Onneksi ei oo kamala kiire. Tilaa vaan kaipaisi lisää. Parin viikon päästä täällä tulee käymään joku sukupolvenvaihdostyyppi, joka kertoilee neuvoo sukupolvenvaihdosasioissa. Niitäkin pitää alkaa pikkuhiljaa miettimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti