maanantai 23. tammikuuta 2012

Jee, blogi toimii!

En ole muutamaan päivään päässyt tänne ollenkaan, aina vaan jäänyt latailemaan ja latailemaan ja latailemaan. Ja kuvia siirrettäessä on kaatunut koko netti. Katsotaan miten nyt käy.

Viikonloppu oli mukava, ihanaa kun on tärkeitä ihmisiä elämässä. Yhtenä yönä lattioilla nukkui 7 henkilöä, kuka missäkin. Menoa ja meininkiä oli lasten toimesta, tiskikone hyrräsi ja maitoa kului monta purkkia :) Melissa teki ihanaa lasagnea, Tanjalle kiitos herkullisesta kanakeitosta jota riitti vielä tälle illallekin! Jes, ei ruuanlaittoa! Ja keittiökin siistiytyi nopsaan ruuan jälkeen, kuin itsestään!

Nyt on nuha, enpä olekaan sairastanut koko syksynä, että johan oli aikakin. Helmikuussa olisi määrä juhlia yksiä häitä, mulla ei ole mitään päälle pantavaa, äh. Laitetaanko talvihäihinkin juhlamekko?

Aati on kysyllyt tänään paljon Frööbelin palikoiden laulujen sanoituksista. Mm mikä on lasaretti, entä ding dong viri viri tai sim simsalabin.  Benjam on innostunut aurinkolaseista, välillä istuu ruokapöydässä ne päässä. Hassua kun se puhuu niin paljon ja hyvin. 2v tulee maaliskuussa täyteen ja välillä sen huomaa, kiukkuharjoituksia nääs. Uhmaikää, mukavat vauvat kasvaa vilkkaiksi taaperoiksi ja sitten alkavat harjoitella omaa tahtoa, haluaisivat niin kovasti päättää ja määrätä. Ei vielä kuitenkaan mitään kovin hermoja raastavaa uhmaa ole onneksi. Aatilla on helppo vaihe meneillään. Se on kyllä aikamoinen satusetä. Usein tarinoi syödessäänkin. Keksii ruuasta tarinaa. Omppupalat on heinäpaaleja joita sitten nosturi nostelee tms. Eläinten kerääminen lelukoriinkin muuttui leikiksi kun hirvi kiipesi korin laidalle ja sitten iloisena putosi alas pohjalle. Hirvi on usein "Isä-Roope", Miinan ja Manun mukaan.

oho, tää suostui jopa lisäämään kuvankin tänne !

1 kommentti:

  1. Tädillä on jo kova ikävä veljenpoikia!! Toivottavasti nähdään piakkoin :)

    VastaaPoista