sunnuntai 14. lokakuuta 2012

materiaaa



Joskus iskee lievä ahdistus. Mulle iski muutama viikko sitten kun näin tuollaisen pullon Sysmän kirpputorilla, hintaan 24e. Ahdistus siksi että mullakin on ollut moinen ja että olen vienyt sen kirppikselle! Surkuttelin että miksi, oi miksi annoin sen pois, sehän on niin oiva maljakko kesän pikkukukille. Niin kauniin värinenkin. Kaj Frankin tai sen tyylisen hepun suunnittelema pullo ravintolakäyttöön, luki jossakin. Pohdin jo että huristan kohta takaisin Sysmään ja maksan itseni kipeäksi moisesta kapistuksesta. En sentään niin fanaattinen ollut. 
Ja pääsin asian yli, mitä sitä nyt moisia murehtimaan, tavaraa tulee ja menee!

Sitten löysin tuollaisen (oikean puoleinen) toiselta kirpputorilta. Hinta oli 6 euroa ja vielä punaisen ristin hyväksi. Ei ihan niin priima kuin se aiemmin omistamani mutta hintakin oli parempi, joten ostin sen.

Sitten päivänä eräänä kaivelin aitasta jotakin. Löysin sen "muka kirppikselle viemäni" pullon, siististi paperiin käärittynä (tai siis rumasti mytätty, mut anyway). Voi sitä riemua! En ollutkaan ollut niin typerä että olisin vienyt sen kirpputorille, vaan laittanut aittaan odottamaan sopivaa hetkeä jolloin sitä taas kaipaisin.

Viimeyönä näin mukavaa unta. Olin kirpputorilla äitini kanssa ja siellä oli ihania kaappeja ja vanhoja apteekkarin lipastoja. Huutokauppakin. 

Mutta mä en ole kyllä materialisti alkuunkaan!

3 kommenttia:

  1. Voin kuvitella sen tilanteen, kun paperimytystä on kääriytyykin ihana kaivattu pullo! 8)

    VastaaPoista
  2. Juu,olet kaikkea muuta kuin materialisti ;).


    T:arvaa kuka

    VastaaPoista
  3. Juu en, tykkään vaan niiin kovin kaikesta roinasta.. olematta materialisti ;)

    onneks arvaan.

    VastaaPoista