tiistai 6. marraskuuta 2012

lunta!





Kova pyrytys tänään. Teki mieli ihan kaivaa kamera esille (tai no tossa se oli pöydällä) kun valoa tuli ikkuinoista sisään, on se jännä miten lumi valaisee! Pysyis nyt maassa.. ei tarttis kurahousuja kiskoa.

Tänään käytiin maaliostoksilla. 
Valitsin vaaleanharmaata perinnevärikartasta. 
Tuota samaa jota sutaisin yksi ilta (yö) tohon vanhaan pinnatuoliin. Musta se on aika nätti sävy, joten en viitsinyt sitten jahkailla sen enempää. Vaikkakin houkutti myös mintut ja vanhat vihreät, mutta ehkä toi yks pikkukaappi riittää.. kun ei niistä sävyistä aina tiedä miltä näyttää isomalla pinnalla.

Se kaappi johon tuo harmaa tulee on korjattavana ja pienennettävänä (sääli!) Joutsan Työvarikolla.
Viimeviikolla ne hakivat kaapin joka törötti kurjana pihalla sateessa pari päivää ja kohta ne jo alkavat maalaamaan. Viiden kympin "romuostos" kyllä moninkertaistaa hintansa, mutta viis siitä. Pääasia että mahtuu nyt sisälle ja on kohtuu kokoinen. Ja kunnossa.

Tuo vihreä pikkukaappi vois olla sen pikkuveli. Ostin ne samasta paikasta. Pelastin lämpimään. Pikkuveli maksoi kaksikymppiä, mutta takaseinä oli melkein mätä, irrotin sen ja passaa ilman sitäkin. Jos kesällä ostais sinne vaikka vaneria. Toinen ovikin toimii huonosti mutta mä niin tykkään silti. 
Niin ja maali ropisee..

Niin ja Aati teki historiaa. Oli kerhossa puoli tuntia ilman minua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti