sunnuntai 18. syyskuuta 2011



 Sateinen syksy ollut mutta on se välillä näköjään paistanutkin. Pellolla olisi aarteita, sateenkaaren molemmissa päissä!
Eilen lauantaina oltiin Jyväskylässä tutussa Mannilan leikkipuistossa, Aarnen 3v puistosynttäreillä! Kaunis ilma oli, mukava oli nähdä paljon tuttuja :) 
Kuvassa Aarnen 1.5v pikkusisko Raakel. 


Tässä makuuhuoneen vierekkäiset seinät.. 2 kuviollista tapettia :/ tuossa oikeanpuoleisen seinän alla olis hirret.
 Uusi kumista tehty teline puille. Oikeasti tää oli tarkoitettu kesäkukille, sanoi myyjä. Käytetyistä renkaista tehty. Tykkään kovasti!
 Mulla on aika monta pärekoria, nyt on yksi maalattu valkoiseksi, ihan kiva!
 Jakkara sai mustaa maalia istuinosaan. Se oli punainen alunperin, kiva sellaisenakin mutta teki mieli mustamaalata! Sopii tuokin :)
 Toinen kirkkaanpunainen jakkara sai valkoisen maalin silloin kun maalasin kirjahyllyn.
 Karhuherra Baddington istuu hyllyllä ja säästää rahoja. Ihana kirppislöytö Mäntsälästä!
 Huh, ei toi lamppu oikeasti noin pelottava ole!
Tässä kuvaa meidän olkkarista. Tosi vaikea kalustaa, yhtään ehjää seinää ei ole. Täytyisi kokeilla tota tietokonepöytää(alvar aaltoa, löytyi takapihan tallista) tuonne vasemmalle jossa on toinen vanha talonpoikaispöytä. Tätä on niin vaikea sisustaa ilman että kaikki huonekalut menee seiniä pitkin! Jos tietokoneen siirtäisi pois tuosta niin tulis vähän ilmaa.. Vasemmalla oleva kirjahylly on maalattu, mustat keinonahkatuolit löytyi myöskin tallista, vettä+mäntysuopaa+jalat valkoisiksi.
Nyt B haisee niin että pesulle mentävä! Kivaa kun täällä voi ratkoa sisustuspulmia. Helppoahan olis ostaa vaan uutta sohvaa jne mutta vanhoilla mennään..

6 kommenttia:

  1. tarttis olla lastenhuone ja työhuonekin vielä. nykyihminen on niin vaatelias.

    VastaaPoista
  2. B on kyllä mainion näköinen tossa yhessä kuvassa, suu niin ammollan! Ja tuo pärekori on kyllä todella hyvännäköinen valkoisena! Nyt vähän tekis mieli samanlaista!

    VastaaPoista
  3. Heidi: Ota ihmeessä hirret esille! Oikeen syyhyttäis päästä repimään tapetteja ja seinää alas... Se on hauskaa puuhaa. :b Vois olla kivannäköinen. Ja saahan sen sitten taas piiloon jos kyllästyttää - pienellä vaivalla tosin. JOs ei jaksa repiä seinää pois, voithan aina sutia maalia tapetin päälle. Ehkä hiukkasen rauhattoman näköinen kun on 2 kuosia vieretysten.

    Teidän olkkari näyttää mukavalta. Kiva sävymaailma ja ihanan paljon valoa.

    VastaaPoista
  4. joo ei nuo kuosit vierekkäin käy, täytyy katella jos samu innostuis seinän esiin kaivamisesta. piiloon sitä ei kyllä sit enää hyvin sais, seinän suoraksi tekeminen oli ollu kova työ (hitsi kun olis silloin jo ollut viisaampi). Pelkästään tuo päätytapetti on hyvin voimakas(ei ehkä livenä noin tumma) mut 2.5v sitten se tuntu huipulta..
    voiko tapetin päälle ihan vaan maalata? heidi, tulkaa hommiin!!
    ;)

    kuvassa on pitsityyny sängynpääällä, se ei siinä yleensä oo, liian äklöks menee..

    Ollkarin sohva tuntuu liian ruskealta, mut toisaalta kuvassa se häiritsee enemmän ku livenä. sohva olis ehkä parempi ihan tuon ikkunan alla.

    VastaaPoista
  5. Heidi: Kyllä tapetin päällekin voi maalata. Jos joskus haluaa repiä maalatun tapetin pois - se onkin sitten eri juttu... Mutta toisaalta, miksi haluaisi? Mun käsityksen mukaan maalatun tapetin päälle voi jälleen vetää tapettia jne. :)

    Maalisävyn valinta on kyllä haastavaa hommaa. Maalasin aikoinaan meidän kämpän seinät maalilla,joka näytti pienessä värilätkässä hyvältä, maitokahviselta, mutta seinässä se onkin hurjan tumma. On ollu projektina, et maalaisin sen vaaleammaksi, mutta enpähän oo saanut aikaiseksi. Eli näin reipas olen itse! Heh.

    VastaaPoista
  6. heidi vielä: tai siis ei meillä kaikki seinät maitokahvisia ole. Vain olkkarin päätyseinä ja 1 seinä makkarissa.

    VastaaPoista