maanantai 19. syyskuuta 2011

Niin upeasyyssää oli tänään aamu-ulkoilun aikaan että ihan mieltä virkisti! Omalla pihalla poikien kaa palloiltiin, käytiin "onkimassa" ojista ja mä keräilin omppuja ja viimosia luumuja.
Viikonloppuna oli joku syyskirppis yhden talon pihalla, vanha mies siellä myi tavaroitaan. Huikea pieni talonpoikaispöytäkin siellä oli, joku oli tietty sen varannut, vaalea maali siitä lohkeili ja edessä oli 2 laatikkoa. Onneksi se oli varattu, olisin ostanut sen eikä se mihinkään olis mahtunut ;)
Mieheni pikkusisko sai uuden hienon suomalaisen pyörän (tai siis vanhan). Hieno iso lamppu oli ohjaustangossa!
Sellainen pistaasinkeltainen, voikohan noin sanoa?
Setämyyjä antoi pojille vanhan itsetehdyn puuauton, jota sai vetää perässä. Äh, nyt on tuolla sateessa tietty..
Minä puolestaan löysin vanhan puulaatikon (mä vaan rakastan vanhoja lootia ja koreja ja perunalaatikoita yms), se oli sen sedän työkaluilla ja kysyin myisikö se sen! Setä sanoi ettei siitä oikein voi mitään pyytää, antoi kaupan päälle kun ostettiin se pyörä Siljalle.
Huomenna lähdetään poikien kanssa Mäntsälää, siskon perheen luo. Kivaa pojilla nähdä serkkutyttöjä pitkästä aikaa! Ollaan lauantaihin tai sunnuntaihin asti, jos sinne asti edes päästään.. auto keinuu oudosti välillä :O





 Uusi puulaatikko, letkulla vähän ruiskutin niin hyvä tuli. Vaikka junaradalle tai kirjoille!
Yksi ruusukin vielä kukki.

Pakollinen peilikuva.

Omppupuuu


Keittiönikkuna, makkarin ja olkkarin. Läpikulkutalo


Kellari.

2 kommenttia:

  1. Heidi: Maaseutukateus iskee. Mäkin haluan maalle! Mäkin haluan omenapuita ja luumupuita ja marjapuskia ja kukkapenkkejä ja perunapeltoa... Romantillinen, vanha puutalokaan ei olisi ollenkaan hullumpi. Pitäis löytää residenssi sopivan matkan päässä Helsingistä = kallista. :/

    VastaaPoista
  2. Laatikko on hieno!

    VastaaPoista