maanantai 26. syyskuuta 2011

huoh

Kaunis päivä oli tänään taas, mutta jostain syystä rasittava. Benjamilla on kauhea räkätauti, Aati on kuumeessa.
Mullakin oli viikonloppuna kurkku outo, nieleskelin yöt läpeensä ja ääni oli möreämpi muttei vielä ole flunssa päässyt päälle.
Aamulla pojat nahisteli vähän väliä ja aina joku mankui ja narisi. Ulos piti äkkiä lähteä kun sisällä ei jaksanut olla, sotkua vaan syntyi. Sanon usein pojille että jopas ovat sotkeneet, mutta tänään ajattelinkin että leikkineethän he kovasti ovat jos kaikki on levällään. Niin se ehkä saakin olla.
Nukuttiin kaikki pitkästä aikaa päiväunet, Aatikin nukahti nopsaan, kuumeinen kun oli.
Tuli myös pestyä yksi kakka,  vaalealta karvamatolta..

Haavoittunut hiiri aiheutti sydämentykytystä ja kiljuntaa! Melkein astuin sen päälle tullessani vessasta. Sillä oli kyljessä verta ja se käveli hitaasti. Kai se olisi pitänyt päästää hengestään mutta en mä pystynyt siihen, lapiolla ohjailin sitä ja ulos se raukka luikki. Ristiriitaista oli kun toisaalta en yhtääään tykkää etenkään sisällä mistään hiiristä ja sydän pampatti tuhatta ja sataa kun sitä niin säikähdin, mutta toisaalta ajattelin että voi hiiripoloa, pitäisiköhän sitä hoitaa. Ihan sievä metsähiiri se oli.
Mistä lie haavoittunut?
Kärpäsiäkin on tullut sisälle kamalasti. Tapoin tänään monta ja taas tuossa pörrää tosi kovaan ääneen joku jättikärpänen, hyi. Banaanikärpäsiin on jo tottunut. Ikkunat pitäisi kyllä pestä, kakkipilkkuja täynnä. Ainakin keittiöstä.
Illalla piti lähteä jumppaan ja hakea Emma naapurista kyytiin. Lähdin pakettiautolla enkä saanut ollenkaan vaihdettua vaihteita!! kamalaa oli ajaa autotiellä kun vaihteet ei kertakaikkiaan totellu mua. Emman sain hädin tuskin haettua kyytiin, pari kilsaa ajettiin ja soitettiin sitten samulle ettei tästä tuu mitään. Se toi sitten meidän oman auton ja otti lasten kanssa pakettiauton. Puolet jumpasta jäi jumppaamatta mutta ihan tarpeeksi sai tuostakin.. :)

Että semmosta jorinaa taas..

6 kommenttia:

  1. Parempaa päivää huomiselle ja pojille paranemisia!

    Jäi Fb:ssä juttu kesken kun äiti soitteli, mutta voisin tosiaan ostaa sulle sellaisen lampun ennen kuin tuun seuraavan kerran Joutsaan, jos sen haluaisit ja jos ette ehdi Ikea-reissulle :)

    VastaaPoista
  2. Huh, teillä aina sattuu ja tapahtuu. :D Hiiri sisällä on niin järkkyä ettei mitään määrää, yök. Yhden kerran on ollut hiiri kellarissa, heitin kaikki kolme kissaa sinne ja ovi kiinni. Se pitkäkarvainen hienohelma-lössykkä, josta en olisi uskonut että sen nappaa, hoiti homman. Muut istuskeli rappusilla lähinnä järkyttyneinä siitä että heidät kellariin nakattiin. Täällä ei hiiret kauaa juhli...

    VastaaPoista
  3. Niinpä Kirsi, kissa teille kanssss!:D Sillä niistä hiiristä pääsee, ei muuten.

    Miksköhän en voi kommentoida tänne omilla tunnuksillani?:o sanoo vaan että mulla ei oo oikeutta tms.. HÖ! Pitää olla anonyymi.

    t. melissa

    VastaaPoista
  4. Ehkä sitä kissaa pitäis harkita.. heiskalassa on söpö harmaa pitkäkarvainen pikkukissa muttei sitä koskaan näe!

    VastaaPoista
  5. Pitkäkarvaiset ja pörröiset on hurjan söpöjä mutta ei niitä jaksa kukaan harjata joka päivä! Voi kun se turkki vaan pysyisi pehmoisena:)

    Ja jee nyt toimii kommentointi omilla tunnuksillakin!

    VastaaPoista
  6. ei se nyt niiin pitkäkarvainen ole!
    ja benjam uisi kokoajan kissan vesikupissa, söisi sen ruokia jne.. eli en tiedä!

    VastaaPoista