sunnuntai 2. lokakuuta 2011

näpytystä..

..yhdellä sormella, syön samalla näkkäriä. murenee kivasti tähän koneelle ;)
Tänään oltiin ulkohommissa, yksi mustaherukkapensas laitettiin matalaksi(tai matala se jo olikin, maata myöten meni iso vanha pensas). Saa nähdä mitä siitä tulee! Yksi korkea kuiva luumupuu sai häädön myös, pystyyn kuollut vaahterakin. Moottorisahalla Samu hurautteli.

Nukuttaa niin että pää ihan jumissa. No, ei tänne romaania tarvitse kirjoittaa..
Maalasin yhden puuarkun valkoiseksi. Äiti antoi sen viimeksi mukaan kun Kuhmossa käytiin. Ihan Ikeaa alkunperin, siskolta äitille kulkeutunut. Sopiva paikka peitoille ja tyynyille. Harmi vaan ettei kaikki mahdu sinne, meillä on liikaa täkkejä! Pitäis varmaan laittaa joku taas eteenpäin. Arkku möllöttää tuossa keskellä olohuonetta, pitäis laittaa paikoilleen.

Benjam on hauska kun puhuu niin paljon. Lisää sanoja tulee kokoajan! Ja muutama 3sanan lausekin, mm "anna lisää kinkkua!". :) Ja joskus poika onnessaan huutaa "pivaa, pivaa!" eli kivaa kivaa!
Aatilla on kova nuha, nenänalus rohtuneena meni nukkumaan, mutta rasvaa ei saa laittaa.. Entiseen malliin ovat kyllä jaksaneet leikkiä ja tapella :)
Nyt ei juttu enää luista. Täytyy siirtää kuvat kamerasta ja huomenna laittaa jokunen. Hankalaa siirtää kuvat piuhan kanssa, nettipiuha pitää ottaa siks aikaa irti jne.. kumma kun ei muistikortin lukija lue tota korttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti