torstai 5. tammikuuta 2012

kuhmosta taas

 Talo nukkuu ja mä oon koneella, nälkä ajaa kohta jääkaapille. Huomenna loppianen, saa kuhmon kuusi häädön. Jospa myös muut joulukoristeet. Tänään sain taas kerättyä pussillisen koriste-esineitä kirpputorille! Oikein yllätyin kun kyselin pikku vitriinissä olevista esineistä että mitä saa laittaa kirpputorille niin 60% ainakin lähti. (on niitä vielä paljon jäljellä, älkää pelatkö, en kaikkea kanna pois).
Toin kotoa kivat vihreät pellavatyyppiset verhot, silitin illalla ja laitoin ikkunaan punaisten sydänjouluverhojen tilalle. Kivat ovat siinä "uuden" lampun kanssa.Jos aikaa olisi enemmän ja kesäkin vielä niin maalaisin kaksi pikku mäntylipastoa valkoisiksi. :D

Pojat tykkää touhuta kovasti täällä, leluja on kokonainen huone ja miljoona kirjaa. Poikien mielestä täällä on lunta niin paljon että ihan kuin olisi joulu. Lumi luo joulutunnelmaa. Tekee vähän myös jo kotiin mieli, omien romujen pariin. Viime viikonloppuna oltiin Mäntsälässä siskon perheen luona, juhlimassa sosionomi-diakoniksi valmistunutta siskoa, uutta vuotta ja 2v Miisaa. Oli mukavata.

Jorinat sikseen, moro :)

8 kommenttia:

  1. Siis mitä? Sisustatko sä vanhempiesi kotonakin vai mihin nää koriste-esineiden dumppaukset ja verhot liittyy?

    VastaaPoista
  2. Ah, olisi pitänyt lukea aiempi postaus. Sisustat siis. :) Mulla ei riittäis energia kyllä äiskän huushollin värkkäämiseen. Se ois liian suuri koitos. Voisin kuvitella, että Pirjolla ja Ritvalla on ehkä vähän samansuuntainen maku... Paljon ripellystä nimenomaan.

    VastaaPoista
  3. Onko ripellykset sama kuin härpäkkeet? Siis esim. lyhdyt, kynttiläasetelmat, koriste-esineet sun muut kauniit jutut? Niitä löytyy täältäkin, ja runsaasti! :D

    VastaaPoista
  4. Mervi, Miika sanoi että teillä oli oikein hieno koti. Ja se on paljon se että Miika kiinnittää huomiota sisustukseen.

    tanja

    VastaaPoista
  5. :D Olen imarreltu, kiitos vaan Miikalle. Sisustus on kyllä ihan mun ykkösharrastus. Vanhat huonekalut saa täällä uuden elämän (valkoisena) ja tykkään askarrella ja ommella kaikkee nättiä. Melissalle voin ujuttaa aatettani, toisille likoille ei mene läpi. On kai liian lällyä. Siskon mieskin kysyi katsottuaan meidän makuuhuoneeseen että saako miehesi täällä nukuttua? Ööh, juu saa.. On liian romanttista siskon miehen makuun, ei saisi kuulemma unta. Joopa, voiko makuuhuoneessa siis olla liiankin romanttista? Ei kai?

    VastaaPoista
  6. Miika, onko Miika käyntyt kauvatsalla?

    No en mä siellä oo ennen juurikaan sisustanut, keksin että saan sinne "lainaan" tavarat joita en tohdi laittaa pois ja joista siellä on iloa. En siitä mun näköistä yritä tehdä enkä voiskaan, sisustaminen oli nyt lähinnä järkkäilyä ja pienimuotoista inventaariota. En siis yritä muuttaa koko ilmetta, hiukan kohentaa vaan mm taulujen vähentämisellä ja ihan niiden omien tavaroiden paikkoja vaihtamalla. Iskäkin oli innokkaana järkkäilemässä :)

    joo Mervi, lyhtyjä ja kynttilöitä ei voi koskaan olla liikaa! Asetelmat on kauniita! nyt vaan kun on pieniä lapsia ja tavarat seilaa kaiken aikaa niin turhat tavarat ahdistaa. Mäkin varmaan parin kymmenen vuoden päästä täytän talon kaikella ripellyksellä (kun sitä on nytkin jo niin paljon). :) tosi romanttinen ei oo kyllä vielä mun juttu!

    VastaaPoista
  7. tää olis ehkä parempi

    "tanja, onko miika käynyt kauvatsalla?"

    VastaaPoista
  8. Heh, joo Miika ja muut bändin pojat kävi meillä marraskuussa kun niillä oli keikka Huittisissa. Huittisista matkaa meille on vaan 18 kilsaa, joten poikkesivat keikan jälkeen iltakahvilla. Oli tosi mukavaa kun kävivät. :D

    VastaaPoista