tiistai 10. tammikuuta 2012

tiistai

Tänään käytiin Heiskalassa juttelemassa sukupolvenvaihdosasioista. Joku tyyppi oli neuvonantajana. Arto nääs pääsee eläkkeelle kolmen vuoden päästä. Ei sentään kauhea kiire vielä ole paperihommien kanssa, mutta ajoissa niistä on tiedettävä.

Ihania ilmoja ollut, pakkasta ja lunta.

Postissa tulivat rakennusarkkitehdin piirustukset koskien Heiskalan remonttia, sekä 2 pohjapiirrosta ihan uudesta rakennuksesta. Mikään niistä ei oikein kolahtanut, ehkä Samun pitää soitella sille. Kun jos yritettäis kuitenkin saada kämppä tuolle samalle perustukselle. Hmm. Vaikeeta. Ja ollaan vähän ajateltu mansardikattoista, mutta en tiedä..Isoja asioita.
Toinen pohjapiirustus oli tosi pitkänomaisesta talosta, pitkä käytävä jonka varrella kaikki. Oli siinä jotain hyvääkin kaiketi. Toisessa taas oli alakerrassa paljon huoneita ja yläkerrassa iso aula ja 2 makkaria. Siinä ei miellyttänyt taas keittiön paikka joka oli "talon keskellä", olis ehkä kiva että keittiössä olis ikkuna!

Nukkumaan pitäis mennä taas. Taidan siirtää ensin vähän kuvia. Tää on niin typerää ettei nettiä voi käyttää samaan aikaan kun siirtää kuvia kamerasta.

3 kommenttia: